De Petter: "Heb mijn lot niet in eigen handen"

Fabian Morren
| 17 reacties
De Petter: "Heb mijn lot niet in eigen handen"
Foto: © SC

Vertrekt Steven De Petter nog bij Westerlo? Vooral KV Mechelen trok aan de mouw van de middenvelder. "Voorlopig concentreer ik me op Westerlo."

"Of ik vertrek? Ik kan dat niet zeggen omdat ik mijn lot niet in eigen handen heb. Zolang beide clubs niet tot een overeenkomst komen, blijf ik in het Kuipje. We zien wel of er eerstdaags verandering komt. Voorlopig concentreer ik me volledig op Westerlo, en dat meen ik uit de grond van mijn hart", aldus De Petter in GvA.

"Ik beschouw het als een compliment dat Westerlo me wil houden", benadrukt De Petter. "Ik voel me daarenboven nog kiplekker bij deze club, maar ik moet als profvoetballer ook toekomstgericht denken. Ik heb een zoontje van één jaar en kijk vooruit. Als ik dan een mooi contract voor vier jaar kan krijgen, biedt me dat toch een brok zekerheid."

"In Westerlo ben ik dit seizoen einde contract. De club kan nog wel een optie voor een bijkomend seizoen lichten, maar dat gebeurde nog niet. Ik kreeg ook nog geen voorstel om mijn contract te verlengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties