Adrie Koster: "Goed gereageerd"

Tomas Taecke
| 72 reacties
 Adrie Koster: "Goed gereageerd"
Foto: © SC

De Nederlandse coach van Club zag aan de Gaverbeek opnieuw een ploeg met twee gezichten. De eerste helft was dramatisch weet ook Koster, de reactie van zijn ploeg vond hij gepast.

"Er zat te weinig verrassing in ons spel in de eerste helft", geeft Koster toe. "We speelden te statisch, de mandekking was niet kort genoeg, de vleugels speelden te breed en bleven er ook staan", oordeelt Koster wat er misliep. "In de tweede helft was er meer beweging en hebben we de thuisploeg pijn kunnen doen. We waren beter en kregen zelf nog veel kansen op de overwinning", analyseert de hoofdtrainer.

"Er moest iets gebeuren om Zulte Waregem te ontwrichten", legt de veldheer de vroege wissel van Vazquez uit. "Op het middenveld wonnen we geen duels en leden we continue balverlies. Ik heb gewisseld om iedereen wakker te schudden met de bedoeling het tij te kunnen keren", aldus Koster. "Met de reactie van Vazquez ben ik niet bezig. Hij mag teleurgesteld zijn maar moet beseffen wat hij fout gedaan heeft. Alleen dan kan hij een hele grote speler worden", probeert de coach het relletje de kiem in te smoren.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties