Jacobs: "Onvergeeflijke fout van Samuel"

Jarryd Naegels
| 40 reacties
Jacobs: "Onvergeeflijke fout van Samuel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moest tegen Bergen meer dan een helft met tien man spelen na de rode kaart voor Samuel. "Nochtans leren ze op training om hun woede onder controle te houden", aldus trainer Ariël Jacobs.

Na een duel met Bergen-aanvaller Jérémy Perbet, haakte Samuel in de Fransman. De verdediger van paars-wit deelde een slag uit terwijl het tweetal op de grond viel. "Dit is een onvergeeflijke fout van Samuel", aldus Jacobs.

Bergen profiteerde van de man meer en kwam 0-2 voor. "In een Europese wedstrijd, buit de andere ploeg dit nog meer uit. Ik snap niet wat Samuel bezielde, op training leren we om de emoties onder controle te houden. Al hebben we in het algemeen veel te veel nutteloze fouten gemaakt die leidden tot gevaar van Bergen."

Toch konden de Brusselaars nog een gelijkspel uit de brand slepen dankzij invaller Kabasele. "We toonden weerbaarheid. Ik ben blij dat we nog een punt konden bemachtigen."

Zijn collega aan de overkant, Dennis Van Wijk, was eveneens blij én teleurgesteld. "Als je een punt pakt op Anderlecht, is dat zeer mooi. Langs de andere kant zal je heel weinig kansen krijgen zoals vandaag om hier te komen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties