Reactie Kljestan: "We moeten slimmer zijn"

Kljestan: "We moeten slimmer zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Kljestan is zich stilaan onmisbaar aan het maken bij Anderlecht. De Amerikaan zorgt voor de zuurstof die de motor van paars-wit soms wel nodig heeft.

"Maar nu zit ik toch dood", grijnsde Kljestan na de wedstrijd. "Ik heb enorm veel gelopen. Biglia en ikzelf moesten heel wat grond bestrijken en soms was het echt wel moeilijk te belopen. In de eerste helft was het ook wel moeilijk voor ons, want Bergen hield veel volk achter de bal. En bij ons was er te weinig beweging."

"De twee tegengoals geven we cadeau. Soms moeten we toch wat slimmer spelen, want we geven veel te veel ruimte weg in onze rug. Nu goed, we hebben hard gewerkt en een stevige mentaliteit laten zien in de tweede helft. Ook een pluim voor Kabasele. Hij viel sterk in. Ik hoop dat hij een voorbeeld neemt aan Lukaku. En op zijn manier blijft werken, maar ik wil ook niet te veel druk zetten."

Kljestan trok de lijn van zijn sterke prestaties verder door. "Je ziet ook dat mijn ploegmaats meer vertrouwen in mij hebben. En de chemie tussen mij en Lucas is fantastisch."

Voor eens waren ook de supporters niet al te kritisch na een gelijkspel in eigen huis. "De fans hebben ook gezien dat we er voor gegaan zijn en dat vinden ze belangrijk. In het verleden was de mentaliteit misschien wel iets minder, maar nu niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties