"We blijven Suarez in het oog houden"

Maarten Verhoeven
| 11 reacties
"We blijven Suarez in het oog houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez kon de voorbije maanden rekenen op de belangstelling van heel wat clubs. Onder andere het Franse Rennes toonde zich geïnteresseerd.

Eric Guérit, scout van Rennes, geeft in S/VM uitleg over de interesse van zijn club voor Matias Suarez. "We volgen hem al twee jaar. Meer bepaald sinds de CL-voorronde van 2009 tussen Anderlecht en Lyon. In die twee confrontaties was Suárez een van de weinige Anderlechtspelers die het niveau aankon. Hij maakte een mooi doelpunt in het Stade Gerland en liet zich ook opmerken in de terugwedstrijd.”

"Vorig jaar stond Suarez al in vette letters in mijn notitieboekje, maar omdat Rennes met Jires Kembo-Ekoko al iemand had die een verdediging pijn kon doen, ging de prioriteit uit naar een echte afwerker, zoals de Colombiaan Victor Hugo Montaño."

Anderlecht wou volgens Guérit niet meewerken aan een transfer. "Daarom zijn we deze zomer op zoek gegaan naar een speler met hetzelfde profiel: de Burkinees Jonathan Pitroipa. Maar we blijven Suárez in het oog houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties