Reactie Ronny Van Geneugden: "6 op 15 tegen PO 1-kandidaten"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Ronny Van Geneugden: "6 op 15 tegen PO 1-kandidaten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronny Van Geneugden verschijnt na de wedstrijd apetrots op de persconferentie. Zijn ploeg puurde zes punten uit vijf moeilijke wedstrijden en dat is de OHL-coach zeker niet ontgaan.

"We moeten niet pretentieus zijn om op Lokeren slecht georganiseerd te komen voetballen", steekt Van Geneugden van wal. "Toch hebben we met vier aanvallende spelers de wedstrijd aangevat. Via de hoge flanken probeerden we tegen te prikken en op die momenten gevaarlijk te zijn, dat is aardig gelukt", legt de OHL-coach zijn tactiek bloot.

"Ik denk niet dat we hier de punten gestolen hebben", reageert Van Geneugden op de scheidsrechterlijke beslissingen. "Op het einde van het seizoen is de weegschaal meestal in evenwicht. De vorige uitwedstrijd op Club Brugge hadden we misschien iets meer verdiend, vandaag dan weer iets minder", is de trainer eerlijk in zijn analyse.

"Met zes op vijftien tegen vijf play-off 1 kandidaten kunnen we niet anders dan overgelukkig zijn", aldus een fiere tacticus. "We hebben weinig kansen weggegeven en al bij al een puike wedstrijd afgewerkt", besluit Ronny Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties