Reactie Dhoest: "Ik wachtte lang genoeg bij strafschop"

Nico Wieme
| 19 reacties
Dhoest: "Ik wachtte lang genoeg bij strafschop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Dhoest leek zich tot matchwinnaar te kronen in de topper tussen Club en Anderlecht. De Brugse youngster stopte een strafschop van Sacha Kljestan. In de slotminuut moest Dhoest zich toch nog gewonnen geven. "Ik had geen tijd om zenuwachtig te worden."

Nico Wieme in Brugge

Een kwartier voor tijd mocht Colin Coosemans inrukken nadat hij Fernando Canesin in de zestien had neergelegd. Sven Dhoest mocht meteen vol aan de bak. "Door het pakken van die strafschop zat ik meteen in de match. Ik had echt geen tijd om zenuwachtig te worden. Toen het vijf minuten voor tijd 1-0 werd, dacht ik dat de match gespeeld was. Al bij al is een puntendeling een terechte uitslag."

De Brugse jongeling had voor het betreden van het veld kort contact met Coosemans. "Colin wenste mij alle succes en zei dat Kljestan de strafschop links in de hoek zou trappen. Dany Verlinden (keeperstrainer Club, red.) had daar voor de match ook al op gewezen. Ik wachtte lang genoeg tot Kljestan zijn aanloop nam. Zo had ik nog tijd om goed in de hoek te duiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties