Verlinden: "Ik hou bij waar iedereen zijn strafschop trapt"

Melissa Maes
| 16 reacties
Verlinden: "Ik hou bij waar iedereen zijn strafschop trapt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Keeperstrainer bij Club Brugge, Dany Verlinden, wees afgelopen weekend Sven Dhoest aan waar Sacha Kljestan zijn penalty zou trappen. “Ik hou notities bij van penalty’s.” De topper tussen Club Brugge en Anderlecht eindigde op 1-1.

“Ik had de strafschop van Sacha Kljestan tegen KV Mechelen op de tweede speeldag gezien. Ik heb papieren waarop ik bijhoud waar iedereen zijn strafschoppen trapt. Natuurlijk is dat maar een indicatie, maar in dit geval was ze juist”, laat Dany Verlinden weten aan Het Nieuwsblad.

De keeperstrainer moet ook rekening houden met het feit dat Sven Dhoest ook tegen KV Mechelen onder de lat zal staan en dat de achttienjarige Jordy Maes op de bank zit.

“Als Club beroep aantekent tegen de schorsing van Colin Coosemans, zullen daar redenen voor zijn. Bijvoorbeeld dat hij niet de laatste man was. Maar ook op Jordy kunnen we rekenen. Hij zit hier al een vijftal jaar en is vaste keeper bij de beloften. Hij is een sterke lijnkeeper met een goede mentaliteit. Sven keepte meestal een reeks hoger en zat in dezelfde categorie als Jordy.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties