Arbitman: "Bij Westerlo wil ik weer veel scoren"

Jarryd Naegels
| 11 reacties
Arbitman: "Bij Westerlo wil ik weer veel scoren"
Foto: © SC

Shlomi Arbitman moet voor doelpunten zorgen bij Westerlo. De huurling van AA Gent wil zich alvast bewijzen in Het Kuipje. "Ik ga hier voor goals zorgen", belooft de spits.

De Israëlische aanvaller kon bij Gent op weinig speelminuten rekenen. Aanvankelijk zag hij een uitleenbeurt aan Westel niet meteen zitten, maar uiteindelijk tekende hij er toch. "Dit was het beste dat ik kon doen voor mijn loopbaan."

Voorlopig heeft Arbitman in de Jupiler Pro League nog niet kunnen doen wat hij in Israël zo deed: vlot scoren. Bij Maccabi Haifa vond hij vijftig keer de weg naar doel in 152 wedstrijden. "En die glorietijden wil ik precies doen herleven."

"Het is mijn vurige wens om opnieuw zoveel te scoren en op die manier weer in beeld te geraken voor de Israëlische nationale ploeg. Vrijdag heb ik met Westerlo al meteen mogen meespelen in de oefenmatch tegen VVV", doet hij het verhaal in GvA. "Dat gaf een geweldig gevoel."

Bij Westerlo lijkt hij wel te moeten vechten tegen degradatievoetbal. "Met die laatste plaats staat Westerlo serieus onder zijn waarde gerangschikt. Deze ploeg kan veel beter", weet Arbitman. "Een mogelijk seizoen degradatievoetbal schrikt me ook niet af. Ik ga Westerlo van die laatste plaats afhelpen met goals", belooft hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties