Interview Kevin Roelandts: "Vooral televisie kijken"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Kevin Roelandts: "Vooral televisie kijken"
Foto: © SC

De onfortuinlijke Kevin Roelandts sukkelt van de ene in de andere blessure. De middenvelder zag zijn laatste seizoen bij Zulte Waregem verloren gaan en kijkt bij zijn nieuwe Leuvense werkgever opnieuw aan tegen twee maand blessureleed.

Na vier seizoenen en 81 wedstrijden aan de Gaverbeek koos Kevin Roelandts deze zomer voor promovendus Oud-Heverlee Leuven. De Bruggeling verheugde zich over de spelvreugde na een jaar inactiviteit maar is opnieuw het slachtoffer van een enkelblessure. Onze redactie polst de OHL-speler over de benarde situatie waarin hij zich bevindt.

"Dit is allesbehalve plezant", opent de West-Vlaming. "Vorig seizoen kwam ik bijna niet aan spelen toe en door een ongelukkig duel zit ik opnieuw langs de kant. Natuurlijk is dit een enorme klap. Ik probeer me er bij neer te leggen maar eenvoudig is dat niet", aldus de pechvogel.

Roelandts zit voorlopig in het gips en kan pas over enkele weken het veldwerk hervatten: "Voorlopig kan ik weinig doen en beperk ik mij voornamelijk tot televisie kijken", legt de ex-Club Brugge-speler uit. "Eens ik van het gips verlost zal zijn, kan ik me wat met vrouw en kind bezighouden. Toch zal het nog twee maanden duren vooraleer ik weer op een wedstrijdblad zal staan".

De 29-jarige middenvelder werd door Club Brugge aan Beerschot uitgeleend voordat hij in 2007 een contract tekende bij Zulte Waregem. Na vier jaar ruilde hij het Regenboogstadion voor de Leuvense neo-eersteklasser.

"OHL is een tof ploegje. De spelerskern bestaat voornamelijk uit Vlamingen en de sfeer is er echt optimaal. Ik ben blij dat ik de overstap maakte, alleen is het dan droevig als je meteen uitvalt met een langdurige blessure", weet ook Roelandts.

"Ik woon nog steeds in Brugge en zal vooral de thuismatchen van mijn ploegmakkers bijwonen de komende periode", voegt een ontgoochelde Kevin Roelandts er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties