Suler: "Maribor heeft een jonge, ambitieuze ploeg"

Suler: "Maribor heeft een jonge, ambitieuze ploeg"
Foto: © SC

Maribor is de grootste club van Slovenië, maar wat weten we nog meer over de Europa League-tegenstander van Club Brugge? Onze redactie informeerde bij AA Gent-speler en Sloveen Marko Suler.

“Maribor is een jong team en pakte in Slovenië al de meeste prijzen. Ze hebben ook al in de Champions League gespeeld, maar de club raakte daarna in de problemen. Nu zijn ze stilaan aan het terugkomen”, legt Marko Suler uit aan onze redactie.

“Ik ben zeker dat Maribor punten zal pakken in de groepsfase van de Europa League. Of het tegen Club Brugge al zo gaat zijn, laat ik in het midden. Toch ben ik zeker dat de Belgische club het niet makkelijk zal hebben vanavond.”

“Ik heb Maribor zien spelen tegen Glasgow Rangers en ik was verrast. Ze spelen geen lange ballen en de acties gebeuren over de grond. Maribor speelt heel gedisciplineerd en tactisch.”

En wie is Darko Milanic, de trainer van Maribor? “Hij is een jonge coach (43, n.v.d.r.) die maar al te goed weet wat hij doet. Milanic was vroeger aanvoerder van de nationale ploeg en was een groot verdediger.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties