Reactie Peeters: "Spelers niets te verwijten"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Peeters: "Spelers niets te verwijten"
Foto: © SC

Bob Peeters vond vandaag geen oplossing om Lierse te ontwrichten. De Cercle-coach heeft deze week getracht zijn spelers te beschermen voor de enorme belangstelling, wat zichtbaar niet eenvoudig was.

"We wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden", zucht de coach. "Als leider was er heel wat publiciteit rond mijn spelers en is het verwachtingspatroon ook enorm gegroeid. We wilden de druk wat weghouden maar dan zie je dat spelers als bijvoorbeeld Rudy het daar toch lastig mee hebben", aldus Peeters.

"Ik kan mijn spelers niets verwijten. De inzet was er, alleen wilde de bal vandaag maar niet goedvallen. Ook een Rudy heeft recht op zijn mindere wedstrijden, ik kan dit puntenverlies echt niemand aanrekenen", is Peeters mild voor zijn groep.

"Ik wil mijn collega Chris Janssens feliciteren. Lierse stond uitstekend opgesteld, de organisatie was perfect", looft Peeters zijn collega waarmee hij deze week tijdens een Pro License-opleiding op dezelfde kamer sliep.

"We moeten gewoon rustig blijven. Laat de pers maar schrijven over de topclubs die nu weer aan kop zullen komen. In hun schaduw zullen wij rustig verder werken en voortbouwen aan dit mooie seizoen", aldus Bob Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties