Sollied: "Niet onder indruk van Europese prestatie Anderlecht"

Melissa Maes
| 35 reacties
Sollied: "Niet onder indruk van Europese prestatie Anderlecht"
Foto: © SC

Trond Sollied is geen spraakwaterval als het gaat over de tegenstander. Zo sprak hij ook vrijdag tijdens de persbabbel liever over zijn eigen club dan over de tegenstander van zondag, Anderlecht.

Wat vond Trond Sollied van Anderlecht zijn prestatie tegen AEK Athene? “Ik heb thuis gekeken. Ik was eigenlijk niet onder de indruk van de Grieken. Het leek alsof ik naar Dallas aan het kijken was.”

AA Gent werkt zondag de topper tegen paars-wit af in het Jules Ottenstadion om 14.30 uur. “Dat uur is ideaal, want dat is ons normaal trainingsuur. Het is goed dat de bond ons gebeld heeft om te vragen wanneer we normaal trainen.” En zo bleef Sollied maar doorgaan met zijn grapjes.

“Of ik nu meer honger heb dan bij mijn vorige passage bij Gent? Ik eet gewoon niet meer dan ik nodig heb” of over de titelmogelijkheden: “In Noorwegen spreken we daar maar over als de aardappelen beginnen te schieten in oktober. Dus hier is dat mei of juni zeker?”.

We kregen alsnog even een serieuze reactie op de vraag of drie geschorste verdedigers na zes speeldagen niet wat veel is. “Dat is veel. Te veel. Ik kan het niet uitleggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties