Meert doet boekje open over Zulte Waregem

Jelle Vereecke
| 26 reacties
Meert doet boekje open over Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Meert stuntte woensdag nog bijna op het Kiel, door met zijn nieuwe club Moeskroen-Péruwelz de strafschoppenreeks te halen in de zestiende finales van de Beker. De derdeklasser moest uiteindelijk toch de duimen leggen. In S/VM blikt Meert terug op zijn vertrek bij Zulte Waregem.

"Het is een bitter einde geworden bij Zulte Waregem", aldus Meert. "Ik was op vakantie in Las Vegas, waar ze mij verschillende keren probeerden te bellen. Ik was niet bereikbaar, maar blijkbaar konden ze geen bericht inspreken. Ze zouden ook een mail gestuurd hebben, maar die heb ik nooit ontvangen."

"Een dag voor de eerste training kreeg ik dan te horen dat ik niet meer gewenst was. Met mijn staat van dienst hadden ze mij het nieuws wel op een andere manier mogen vertellen. Zelf ben ik altijd heel oprecht geweest tegenover de mensen van Zulte Waregem. Door mij bij het huisvuil te zetten, had geen enkele eersteklasser nog interesse in mij."

"Bij Ludwin Van Nieuwenhuyze zat het nog dieper", vertelt Meert. "Het laatste jaar had hij echt een degout gekregen van alles wat er bij Zulte Waregem gebeurde. Als hij als kapitein, die nota bene voor twee jaar kon bijtekenen, zegt dat hij liever terug gaat metsen, dan moeten er zich bij die club toch enkele mensen vragen gaan stellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties