Groep A: Topaffiche in groep des doods

Tomas Taecke
| 5 reacties
Groep A: Topaffiche in groep des doods
Foto: © SC

Bayern - Manchester City is zonder twijfel dé topwedstrijd op de tweede speeldag in de Champions League. Ook de confrontatie tussen Napoli en Villarreal is buitengewoon interessant.

Bayern München - Manchester City

Manchester City krijgt eindelijk de kans zich te bewijzen op het allerhoogste niveau. Met de uitwedstrijd in München ontmoeten de Citizens een ware Europese topclub. City gaat in Beieren op zoek naar een uitzege, iets waar stadsrivaal Manchester United in vier pogingen niet in slaagde.

Voor Daniël Van Buyten wordt het niet enkel een prettig weerzien met landgenoot Vincent Kompany. De Rode Duivel die zaterdag nog een vrijschop scoorde tegen Leverkusen, werd in zijn periode bij Marseille nog uitgeleend aan Man City. Ook Jérome Boateng kijkt zijn voormalige werkgever in de ogen.

Napoli - Villarreal

Napoli zint op revanche wanneer Villarreal dinsdag op bezoek komt. Vorig seizoen werden de Napolitanen in de Europa League uitgeschakeld door de Spaanse subtopper.

Villareal zag een mooi record sneuvelen op de eerste speeldag in de groep: de Spanjaarden werden door Bayern Europees voor het eerst verslagen op eigen veld. Napoli kaapte een mooi punt weg uit Manchester.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties