Groep F: Dortmund krijgt rammel van Marseille, Arsenal wint

Melissa Maes
| 8 reacties

Arsenal wist met 2-1 te winnen van Olympiakos Piraeus. Die score werd in de eerste helft al vastgelegd. Borussia Dortmund kon op het veld van Olympique Marseille niets forceren en slikte drie doelpunten.

Arsenal – Olympiakos Piraeus
Arsenal, nog steeds zonder Vermaelen, kwam in de eerste helft makkelijk op voorsprong. Vroeg in de match zorgde Oxlane-Chamberlain voor de 1-0. Santos was er als de kippen bij om in de twintigste minuut de 2-0 op het scorebord te zetten.

Fuster zorgde zeven minuten later voor de aansluitingstreffer. Arsenal ging de kleedkamer in met een kleine voorsprong en meteen ook de eindscore.

Olympique Marseille – Borussia Dortmund
Borussia Dortmund kreeg rammel van Olympique Marseille. Na twintig minuten spelen zette Ayew de Franse club op voorsprong. Dan was het wachten tot na de rust om nog meer doelpunten te zien.

Rémy bracht Marseille op 2-0 na een kwartier spelen, niet veel later kregen de Fransen ook nog een strafschop. Ayew was bij de les en trapte de bal in het doel.