Interview Simons: "Ze slaan toe als je denkt alles onder controle te hebben"

Simons: "Ze slaan toe als je denkt alles onder controle te hebben"
Foto: © SC

Timmy Simons speelt bij 1.FC Nürnberg en heeft dus heel wat kennissen in Duitsland. Hij had ook al telefonisch contact met zijn clubtrainer, Dieter Hecking. Die voorspelde dat de Rode Duivels weinig kans zullen maken tegen de Mannschaft.

"Ik heb hem gezegd dat hij moest afwachten", lachte Simons. "We zullen zeker en vast een moeilijke wedstrijd tegemoet gaan, maar we hebben zeker een kans. Het zal er op aan komen efficiënt om te springen met onze kansen, want we gaan er geen tien krijgen."

Simons kent ook de meeste Duitse internationals. "Er zal weinig zijn dat we niet weten. Van Buyten en ikzelf zullen de maats genoeg tips meegeven om zich te redden. Dat kan natuurlijk ook het verschil maken. Maar we zullen daarnaast ook serieus geconcentreerd moeten blijven tijdens de negentig minuten."

"We zullen zeker niet op cadeaus moeten rekenen", beseft Simons. "De Duitsers zijn er echt op gebrand om die tien wedstrijden zonder puntenverlies af te werken. Zoals vrijdag tegen Turkije, ze speelden niet schitterend, maar wonnen wel. Als je even denkt dat je de wedstrijd onder controle hebt, dan slaan ze toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties