Reactie Stijn De Smet teleurgesteld: "We scoren te weinig"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Stijn De Smet teleurgesteld: "We scoren te weinig"
Foto: © SC

Stijn De Smet moest zaterdagavond bij Westerlo op de bank beginnen maar mocht in de tweede helft invallen tegen OH Leuven. Het gelijkspel noemde hij 'een gemiste kans'.

Robby Morren in Leuven

"Ik blijf met een dubbel gevoel achter na dit gelijkspel. De ploegen die niet mochten winnen, hebben gewonnen en dat is natuurlijk niet goed voor ons", vertelde De Smet ons.

"In de eerste helft kwamen we verdiend op voorsprong. In de tweede helft liep het minder, we hadden al enkele waarschuwingen gehad en we hadden nog een uitstekende mogelijkheid op de 0-2 via Arbitman maar dan maakt OH Leuven gelijk."

"Eigenlijk was het wel een open tweede helft, naar het einde toe hadden wij ook nog de mogelijkheid op de overwinning. Het is een gemiste kans", besluit De Smet. "Natuurlijk is het geen toeval dat de ploegen onderaan het klassement moeilijkheden hebben om te scoren."

Volgende week moet Westerlo dan maar punten zien te pakken tegen Anderlecht. "Dat wordt natuurlijk heel erg moeilijk maar we moeten positief blijven, zelfs als we tegen Anderlecht moeten voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties