Reactie Cyriac: "Doelpunt geeft me het nodige vertrouwen"

Melissa Maes
| 9 reacties
Cyriac: "Doelpunt geeft me het nodige vertrouwen"
Foto: © SC

Standard won zondagavond zuinig tegen Zulte Waregem. Gohi Bi Cyriac schreef het enige doelpunt op zijn naam. “En daar ben ik enorm blij om.”

“Ik weet de datum niet meer, maar het is acht of negen maanden geleden dat ik mijn vorige doelpunt scoorde. Het is dan ook logisch dat daar enorm blij om ben”, zegt Gohi Bi Cyriac na de match aan Het Nieuwsblad.

“Ik was na dat vorige doelpunt out met een blessure. Nu ben ik al enkele weken terug, maar ik zocht naar het juiste ritme. Ik denk dat ik het weer gevonden heb. Dat winnend doelpunt zal me ook weer het nodige vertrouwen geven. Ik had het echt nodig.”

“Dat het meteen drie punten opbrengt, is ook goed voor het vertrouwen van de ploeg. Die had dat ook enorm fel nodig, zeker na twee opeenvolgende wedstrijden zonder een doelpunt.”

Toch was het thuispubliek niet zo enthousiast over het voetbal van de Rouches. “Zij wilden spektakel, wij wilden de drie punten. Daardoor speelden we, zeker in de tweede helft, met het slot op de deur. Dat is niet de gewoonte van Standard en de supporters zien het ook niet graag, maar alles moest wijken voor de punten. Nu starten we met een schone lei.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties