Aanvoerder Asare en Mulenga verlengen bij FC Utrecht

Jim Bogaert
| 13 reacties
Aanvoerder Asare en Mulenga verlengen bij FC Utrecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacob Mulenga en voormalig KV Mechelen-speler Nana Asare hebben hun contract verlengd bij FC Utrecht. Beide spelers verbinden zich tot 2014 aan de Eredivisie-club.

Mulenga (27) geraakte vorig jaar geblesseerd en staat dit seizoen terug voorin bij Utrecht. “Nu hij weer laat zien welke waarde hij voor ons team heeft, wilde hij ook graag verlengen. Jacob voelt zich gelukkig in de groep en is blij dat hij iets terug kan doen”, klinkt het bij technisch directeur Foeke Booy op de clubwebsite van Utrecht.

Nana Asare (25), van KV Mechelen overgenomen in 2009, schopte het ondertussen tot kapitein bij het team van, sinds kort, Jan Wouters. “Nana is blij met de verantwoordelijkheid die de aanvoerdersband geeft en hij is positief over waar we naartoe willen met deze club.” Asare begon zijn carrière onder Bert Van Marwijk bij Feyenoord, maar kon de huidige Oranje-bondscoach niet overtuigen. Uitleenbeurten aan respectievelijk FC Antwerp (1 seizoen) en KV Mechelen (1 seizoen) brachten de Ghanees vorig seizoen terug in Nederland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties