Reportage Winnaar van ons pronospel geniet van Bernabeu

Fabian Morren
| 2 reacties
Winnaar van ons pronospel geniet van Bernabeu
Foto: © SC

De eindwinnaar van ons wekelijkse pronospel mag naar een wedstrijd van Real Madrid gaan kijken. Vorig seizoen won Kurt Ramon en dus trok hij dankzij Voetbalkrant.com richting Bernabeu!

Zaterdagmorgen 24 september, vlucht IB3207 naar Madrid, was de start van een unieke belevenis. Dankzij Voetbalkrant.com mocht ik samen met mijn neef de match Real Madrid - Rayo Vallecano live meemaken.

Eenmaal aangekomen in Madrid, en na enige info over de stad te hebben ingewonnen op de luchthaven, gingen we op zoek naar ons hotel, het nagelnieuwe viersterrenhotel HR Ribera del Manzanares.

Dankzij het goed georganiseerd openbaar vervoer konden we na een half uurtje onze kamer betreden. Even verfrissen, iets eten, het nodige vocht innemen en nadien een eerste bezoekje brengen aan de hoofdstad. Tegen de avond haalden we onze tickets op en begaven we ons richting Estadio Santiago Bernabeu. Om 18:45 reed de spelersbus onder massale belangstelling en met groot gejuich – en ook met de nodige politiebegeleiding - de catacomben van het stadion binnen.

Ingang 46, zevende verdieping, was the place to be. In de nok van het stadion hadden we een mooi overzicht van het speelveld. Nog een halfuurtje... de spelers begonnen aan hun opwarming. Het stadion was nog bijna leeg en dat duurde tot een tiental minuten voor de aftrap. Nadien was het drummen voor elk plaatsje. Uiteindelijk was het bijna een uitverkochte voetbaltempel.

Na een eerder zwak seizoensbegin kon Real zich geen misstap meer veroorloven. Het liep echter al heel snel fout met de 0-1 na enkele seconden. Real zou de scheve situatie nog vlot rechtzetten en uiteindelijk winnen, onder meer dankzij Ronaldo, met 6-2. Na het eindsignaal was het stadion in een mum van tijd leeg. De spelers kwamen terug op het terrein voor hun uitloopsessie en de terreinverzorgers konden ook terug aan de slag. Het gras werd gemaaid, gewoon hilarisch!

Hoe kan ik dit ook meemaken vraag je je waarschijnlijk af ? Heel eenvoudig en toch niet...
Mijn strategie die het verleden jaar deed was de volgende :
* Speel iedere week mee.
* Gok nooit op een gelijkspel.
* Heb je twijfels, geef de thuisploeg gewonnen.
* Geef de topclubs altijd gewonnen.
* De topclubs winnen altijd zonder tegengoal en thuis met 2 doelpunten verschil.
Helaas klopt deze redenering dit jaar niet. Wat de juiste strategie dit jaar is zal ik wel vernemen in het verslag van de volgende winnaar... Succes iedereen !

Kurt Ramon

Speel nu hier mee met ons pronospel! Of meer info over ons managerspel vindt u hier...

Win bij ons nu ook een VIP-reis naar Real Madrid - Barcelona dankzij Bwin!

Onderaan vindt u nog een fotoreportage over de ervaring van Kurt in Madrid:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties