Van Holsbeeck pompt Vargas moed in: "Hij heeft voorbeeld van Wasyl"

Van Holsbeeck pompt Vargas moed in: "Hij heeft voorbeeld van Wasyl"
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck heeft een bezoekje gebracht aan Ronald Vargas. De aan de patellapees geopereerde Venezolaan zit momenteel thuis te recupereren van de operatie en de manager kwam hem een hart onder de riem steken.

"Door het drukke programma van RSCA heb ik de kans nog niet gehad om Ronald te bezoeken", zegt Van Holsbeeck op de website van Anderlecht. "Ik had wel al gebeld, maar ik hield eraan om hem persoonlijk een bezoekje te brengen. Ronald heeft zo veel pech gehad dat hij die steun nodig heeft."

"De operatie is schijnbaar goed verlopen en het is nu zaak voor Ronald om voldoende mentale weerbaarheid aan de dag te leggen. Maar hij wordt goed ondersteund door zijn ploegmaats, de technische staf en de medewerkers van de club. In tijden van onheil besef je soms ook mooie zaken zoals de solidariteit die binnen deze club heerst. Als ik zie hoe zijn ploegmaats hem op en naast het veld alle sterkte toewensen en hoe de medische staf er alles aan doet om hem weer op de been te helpen dan maak ik mij weinig zorgen."

 Van Holsbeeck haalt ook andere voorbeelden aan. "Ronald kan in de moeilijke momenten terugvallen op het voorbeeld bij uitstek inzake mentale weerbaarheid. Zijn ploegmaat Marcin Wasilewski heeft meer dan het onmogelijke gedaan om terug te komen. We zullen er alles aan doen om hem naar zijn beste niveau terug te brengen", aldus de manager van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties