Blessures Beerschot AC vallen goed mee

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Blessures Beerschot AC vallen goed mee
Foto: © SC

De blessures die spelers van Beerschot AC dit weekend hebben opgelopen in de competitiematch tegen AEC Bergen vallen mee. Enkel Stijn Stijnen is zoals eerder al gemeld voor langere tijd out met een gebarsten middenhandsbeentje.

Uit onderzoek blijkt dat de blessure van Sherjill MacDonald niet meer dan een kneuzing is. De spits liep deze op na een botsing met de eigen doelman Tomislav Pacovski (foto boven). De kneuzing zal wel nog eens opnieuw bekeken worden vooraleer een definitief verdict geveld wordt. Pacovski houdt aan de botsing ook geen al te grote blessure over. Hij kon zich gewoon melden bij de selectie van Macedonië. Beiden zullen zeker speelklaar zijn voor de volgende competitiewedstrijd van Beerschot AC.

Wie niet naar zijn nationale ploeg afreist deze week, is de Fin Roni Porokara. Hij moest vorige zaterdag al tijdens de opwarming afhaken door heupproblemen. Onderzoek heeft geen grote problemen aan het licht gebracht en de middenvelder mag dan ook snel weer de training gaan hervatten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties