Lokeren wil vrijdag zoveel mogelijk fans voor TV-spot

Lokeren wil vrijdag zoveel mogelijk fans voor TV-spot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren is van plan om een TV-spot op te nemen. De opnames vinden vrijdag plaats.

De spot zal gedurende het hele seizoen 2011 - 2012 draaien op, in eerste instantie, TV-Oost en via het YouTube-kanaal van Lokeren. Het heeft tot doel de promotie van de club enerzijds als familiale, toegankelijke vereniging en anderzijds het activeren van de instroom van nieuw supportersbloed.

De hoofdrol is weggelegd voor de supporters. "Dit is anders dan bij andere clubs die de spelers steeds in de spotlights plaatsen", luidt het bij Lokeren.

Lokeren doet dan ook een warme oproep aan haar fans. "De massa, zo'n 400 supporters, hebben we nodig vanaf 12u tot 17u (einde opname)", klinkt het.

"'s Morgens, tussen 8u en 11u30, vinden opnames plaats in de Derbystraat, tussen huisnummer 49 en 69. Daar hebben we slechts een 40-tal figuranten nodig. We hebben een oproep gelanceerd in de betreffende wijk, alsook het schooltje van De Spoele aangeschreven."

"Afhankelijk van de beschikbaarheden kunnen de fans er dus voor kiezen om ofwel een hele dag mee te draaien, ofwel enkel 's morgens of vanaf de middag. Aangezien we véél volk nodig hebben vanaf 12u, willen we vragen om vooral dan aanwezig te zijn.

"Na afloop van de opnames, kunnen onze supporters terecht in de Foot & Fun die voor de gelegenheid zal geopend zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties