Biglia: "Nog veel pijn maar zin om er terug in te vliegen"

Biglia: "Nog veel pijn maar zin om er terug in te vliegen"
Foto: © SC

Lucas Biglia werd twee weken geleden geopereerd aan de schouder. De Argentijnse middenvelder van Anderlecht rekent op een snelle terugkeer, maar heeft ook alle vertrouwen in zijn vervanger, Lukas Marecek.

"Ik heb momenteel nog veel pijn, maar ik heb wel heel veel zin om er terug in te vliegen", vertelde hij aan het webteam van Anderlecht. "Sinds dinsdag 15 november, ben ik overigens samen met de kinesisten begonnen aan mijn revalidatie."

"Volgens de dokters zal ik drie maanden moeten revalideren", vertelt hij. "Maar ik zal er alles aan doen om die periode zoveel mogelijk in te korten. Mijn terugkeer naar Brussel is voorzien voor de hervatting in januari en ik kijk er enorm naar uit om de trainingen met mijn ploegmaats daarna zo snel mogelijk te kunnen hervatten."

Il Principito vond dit het juiste moment om zich te laten opereren. "De moeilijkste matchen lagen begin november achter ons. We haalden 9 op 9 in de Europa League en ik wou klaar zijn voor de belangrijke wedstrijden die later dit seizoen nog op het programma staan. Zowel de partijen in de Europa League als in de Jupiler Pro League."

"Ik volg de wedstrijden van paars-wit via internet en via livescore. Lukas zal meer en meer ervaring opdoen naarmate de wedstrijden elkaar opvolgen. Het niveau zal hem helpen vooruitgang te boeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties