Ierse fan volgt match op bank Estland

Melissa Maes
| 12 reacties
Ierse fan volgt match op bank Estland
Foto: © SC

Conor Cunningham, een supporter van Ierland, zal het duel in Estland niet snel vergeten. De voetbalfan weigerde een duur ticket te betalen, dus trok hij een trainingspak van de tegenstander aan en nam plaats op de Estse bank.

Conor Cunningham reisde vorige week naar Tallinn, maar hij weigerde een duur ticket te kopen. Toen hij rond het stadion liep, zag hij een deur openstaan. “Ik zag een zak voetballen en toen ik het oppakte, zag ik daaronder een trainingspak van de Estse ploeg liggen.”

Zonder twijfelen trok de Ierse voetbalfan het pak aan over zijn normale kleren. “Het leek me maar beter om in de dug-out plaats te nemen en pas daar realiseerde ik me dat ik naast de bondscoach van Estland zat. Het duurde een kwartier voordat de officials van de UEFA door hadden dat er iets niet klopte. Er kwam iemand naar me toe om me te vertellen dat ik moest vertrekken.”

Cunningham besloot dan maar plaats te nemen op de tribune, nog steeds zonder een kaartje. Na afloop van de wedstrijd slaagde de fan er weer in om op het veld te komen en liep hij de ereronde mee met de Ierse voetballers, nog steeds in het Estse trainingspak.

“Ik kan het nog steeds niet geloven. Het was een van de mooiste ervaringen uit mijn leven. Ongelooflijk.” Cunningham filmde zijn avontuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties