Interview Odjidja: "Leuk om met een grote naam te werken"

Melissa Maes
| 14 reacties
Odjidja: "Leuk om met een grote naam te werken"
Foto: © SC

Vadis Odjidja heeft door interlandverplichtingen nog niet veel tijd gehad om kennis te maken met zijn nieuwe trainer, Christoph Daum. Toch heeft de Club Brugge-speler wel al een idee over de Duitser. "Ik denk dat het iemand is die zijn pluimen al heeft verdiend."

“Ik kijk er naar uit om met Christoph Daum te werken. Ik kende hem alleen maar van naam, maar ondertussen heb ik een goed gesprek gehad met hem”, laat Vadis Odjidja optekenen.

“Het is leuk om met iemand te kunnen werken die een grote naam heeft. Ik denk wel dat hij spelers beter kan maken. Iedereen zal zich nu opnieuw willen tonen en strijden voor hun plaats. Een trainer heeft een belangrijke rol, maar het zijn de spelers die het op het veld moeten doen.”

“Iedereen moet zijn best doen. Ik denk dat de trainer zal voortbouwen op de goede dingen die er al waren. De mindere punten zal hij dan proberen verbeteren. We zullen niet opnieuw vanaf nul moeten beginnen.”

"Jammer dat Koster rekening moest betalen"
Toeval of niet, maar tijdens de babbel met Odjidja kwam Adrie Koster aan het woord in Het Journaal. De middenvelder keek toe naar wat zijn ex-coach had te vertellen over zijn ontslag bij Club Brugge.

 “Het is spijtig dat hij weg is. Als het slecht of minder goed gaat met een groep, dan is niet alleen de trainer verantwoordelijk, maar ook de spelers. De trainer moet daarvoor de rekening betalen, dat is jammer.”

Deze week verscheen in de Italiaanse media dat AC Milan en Internazionale interesse hebben in Odjidja. De 22-jarige Club-speler werd vergeleken met Radja Nainggolan die momenteel sterk presteert bij Cagliari.

“Ik weet van niets en ik weet ook niet of het waar is, dat moet je aan hen vragen. Maar als ze effectief komen kijken, dan is dat alleen maar positief voor het Belgisch voetbal”, besluit Odjidja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties