Billijk gelijkspel tussen Rapide Lebbeke en RC Bambrugge

Gentil Dossche
| 0 reacties
Billijk gelijkspel tussen Rapide Lebbeke en RC Bambrugge
Foto: © SC

Net zoals vorig seizoen tot op de slotdag hielden ook vandaag beide ploegen elkaar in evenwicht. Had Bambrugge enigszins overwicht in de eerste helft, in de tweede helft nam de thuisploeg eerder het heft in handen.

De bezoekers toonden direct hun intenties en Dries De Vis trapte een voorzet via een verdediger over (1’). Rapide reageerde met een collectieve aanval die door Peter De Pauw nipt naast werd besloten (7’). Een schot in de draai van Michael Keymolen ging over de lat (13’). Kevin Kesteleyn had weinig moeite met een verre trap van De Vis en een poging van Keymolen (18’). De thuisgoalie devieerde een schot uit een scherpe hoek van Keymolen in hoekschop (22’). Beide ploegen bouwden voorzichtigheid in en tot aan de rust bleef het relatief kalm.

Amper was de koffie verteerd of Michael Mannaerts ging zijn kans maar mikte te hoog. Kesteleyn had weinig moeite met een schot van Bart De Durpel (55’). Even later klommen de bezoekers op voorsprong. Bij een snelle counter legde De Vis de bal panklaar en De Durpel verzilverde de kans (58’). Rapide rechtte de rug en Yannick De Temmerman had een save nodig op een schot van Lendert Putteman (63’). Glenn Renders ging door over rechts en schilderde de bal perfect op het hoofd van De Pauw en de bordjes hingen gelijk (69’). Beide ploegen zorgden nog wel voor gevaar maar echte kansen kwamen er niet meer tot in blessuretijd. Putteman zette voor aan De Pauw en die poeierde het leder een metertje naast.

Volgende zaterdag trekt Bambrugge naar Ninove en is Rapide Lebbeke te gast bij Melsele.

Rapide Lebbeke: Kesteleyn (81’ Bicqué), Heyrman, De Visscher, Wauters, D. Van Driessche, Putteman, De Pauw, Mannaerts, Cooreman (65’ Zahriou), Renders (88’ Vierbergen), Van den Abbeele

RC Bambrugge: De Temmerman, De Moerloose, Keymolen, Wantens, Arnolis, De Vis, De Durpel, Remon (46’ De Coninck), Van Laere, Rooms, Van den Berghe (61’ Haelterman)

Doelpunten:58’ De Durpel 0-1; 69’ De Pauw 1-1

Kaarten: geel: 51’ Heyrman

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties