Reactie Brüls: "Volgende week gaan jullie nog iets anders zien"

Melissa Maes
| 33 reacties
Brüls: "Volgende week gaan jullie nog iets anders zien"
Foto: © SC

Christian Brüls liet zich zaterdagavond tegen KV Kortrijk weer van zijn beste kant zien. Ingestudeerde nummertjes, perfect getrapte hoekschoppen en uitstekende passes. “Volgende week gaan jullie nog iets anders zien.”

“De eerste twintig minuten waren moeilijk en dat eerste doelpunt viel een beetje gelukkig. Ik gaf de corner met wat risico en die kwam perfect over. Veselinovic trapte over of onder de bal en zo stonden we toch makkelijk op voorsprong”, aldus Christian Brüls na de wedstrijd.

AA Gent is niet altijd de meest efficiënte ploeg, maar daar was zaterdag niets op aan te merken. “Nu hadden we misschien iets te veel efficiëntie, 0-3 was ook goed geweest. De drie punten die we opnieuw pakken zijn belangrijker dan het resultaat.”

Het derde doelpunt was een knap ingestudeerd nummertje van Brüls, Jesper Jørgensen en Bernd Thijs. “Op zo’n fase trainen we iedere dag. Volgende week gaan jullie nog iets anders zien (lacht).”

Dan krijgt blauw-wit bezoek van landskampioen Racing Genk en de week daarna staat Standard op het programma. “Ik wil zeven op negen halen, dan zijn we kandidaat voor de titel. De eerste drie punten hebben we nu.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties