Interview Vossen: "Oppassen voor Soldado"

Vossen: "Oppassen voor Soldado"
Foto: © SC

Regen, regen en nog meer regen. Het beheerste gisteren de training en de gesprekken bij iedereen in Valencia. Jelle Vossen probeerde het onderwerp nog te ontwijken, maar ook hij ontsnapte niet aan de vragen van de aanwezige journalisten.

Johan Walckiers in Valencia

Donderdagnamiddag in het oefencomplex van Valencia: "We zijn niet echt bezig met het weer", probeerde Vossen eerst nog. "We zullen morgen wel zien wat het geeft. Maar wij hopen alvast dat er gespeeld wordt. Het ligt niet echt in onze handen. Natuurlijk hadden we gehoopt dat het iets warmer ging zijn, maar veel maakt het niet uit."

Uiteindelijk kon hij er niet meer onderuit toen hem gevraagd werd of de regen nu een voordeel of een nadeel zal zijn voor Genk. "Een iets vochtig veld laat een snellere balcirculatie toe", aldus de aanvaller die ook weet dat zoiets in het voordeel van Valencia zou zijn. "Een heel nat veld maakt dat natuurlijk weer moeilijker. We zullen wel zien of het een voordeel voor ons is."

Vossen met goede moed dus dat de wedstrijd zou doorgaan en daarbij ziet hij Valencia als een heel kwade klant. "Valencia heeft heel veel kwaliteiten. In balbezit zijn ze uiterst gevaarlijk. Er is veel beweging zonder bal en ze hebben heel goeie looplijnen. Zeker voor Soldado heb ik veel bewondering. Het is een speler waarmee we rekening mee moeten houden, want hij scoort bijna altijd als hij voor de goal komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties