Molenberghs: "Klaar voor topper tegen Eupen"

Dirk Pieters
| 7 reacties
Molenberghs: "Klaar voor topper tegen Eupen"
Foto: © SC

Zaterdagavond staat de topper tussen Lommel United en Eupen op het programma. Bij winst van de thuisploeg is het opnieuw enorm spannend bovenaan het klassement in de tweede klasse.

Lommel United-speler Jarno Molenberghs beseft dat er veel op het spel staat in deze topper. “We mogen deze wedstrijd absoluut een topper noemen. Eupen heeft de ambitie om te promoveren, maar wij zullen ook scherp uit de hoek komen en hebben genoeg voetballend vermogen in de ploeg om de drie punten thuis te houden. Het zou fantastisch zijn als we die wedstrijd winnen met deze jonge groep. We komen dan op twee punten van Eupen en het zal ons heel wat vertrouwen geven”, aldus Molenberghs aan onze redactie.

Momenteel staat Lommel United op een knappe derde plaats in het klassement. “Als club doen we het beter dan verwacht als we kijken naar onze voorbereiding. We begonnen de competitie met een nederlaag op eigen veld, maar sindsdien gaat het beter en beter. Ik vind dat we met zo'n jong team toch al een mooie prestatie hebben neergezet tot nu toe en we mogen zeker tevreden zijn met onze derde plaats.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties