"Bob Peeters? Hij heeft twee gezichten"

Fabian Morren
| 50 reacties
"Bob Peeters? Hij heeft twee gezichten"
Foto: © SC

Bob Peeters wordt niet door iedereen op handen gedragen. William Owusu (Westerlo) werkte vorig seizoen met de coach samen en heeft er geen hoge pet van op.

"De mensen kennen Bob Peeters als een lolbroek, hij kan ook heel hard zijn", zegt Owusu in GvA. "Over Cercle geen slecht woord. Ik draag de club en haar medewerkers nog altijd een warm hart toe, enkel jammer dat ik er te maken kreeg met een trainer als Bob Peeters. Hij had het totaal niet op mij begrepen."

"Als mens heeft hij me ontgoocheld. Bob Peeters is een man met twee gezichten", is Owusu streng voor zijn ex-coach. "Zo heeft hij mij ervan beschuldigd dat ik de nacht voor de match tegen Charleroi de bloemetjes zou buitengezet hebben, omdat ik er zo moe uitzag. Terwijl ik in werkelijkheid geen oog had dichtgedaan door de pijn van een hoofdwonde, opgelopen tegen Westerlo."

"Ik sta open voor kritiek, maar verspreid geen leugens. Zo was het altijd wat. Toen mijn manager polste bij andere clubs omdat mijn situatie uitzichtloos was, gebruikte Bob Peeters dat tegen mij. 'Jij wilt hier enkel weg. Wel, je zal hier ook niet meer spelen!'' Ik moest zelfs horen: 'Jij bent bang van Neto!'"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties