Reactie De Petter: "We verdienden een punt"

Fabian Morren
| 20 reacties
De Petter: "We verdienden een punt"
Foto: © SC

Steven De Petter baalde nadat Westerlo pas in de slotminuten een punt tegen Club Brugge uit handen gaf. “Het is net als tegen Anderlecht”, reageerde hij.

Fabian Morren in Westerlo

“We hebben niet veel weggeven”, zuchtte De petter. “Dit is heel jammer, want we stonden zo dicht bij een punt en verdienden dat ook."

Club kwam nauwelijks aan kansen. “We hadden een goeie organisatie”, aldus de middnevelder, die opnieuw in de defensie speelde. "Dat is een beetje aanpassen, maar vorige week speelde ik er ook al."

“Dit is hetzelfde scenario als tegen Anderlecht. Ook toen slikten we in het slot een doelpunt en verdienden we een punt. Ook nu zat een gelijkspel er zeker in.”

Tegen topclubs lijkt Westerlo beter voor de dag te komen dan in gewone duels. “Topploegen laten meer voetballen. Dat is makkelijker om tegen te spelen. Op Genk verdienden we enkele weken geleden ook niet te verliezen.”

Gelukkig voor Westerlo verloor Sint-Truiden ook. “Daar moeten we niet te veel naar kijken. We moeten met onszelf bezig zijn en we weten waar we voor staan”, bleef De Petter nuchter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties