Reactie Vanhaezebrouck: "Grote clubs lastig maken"

Tomas Taecke
| 22 reacties
Vanhaezebrouck: "Grote clubs lastig maken"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck kan niet klagen nadat zijn team na Beerschot ook groen-zwart een thuisnederlaag in de maag splitste. De KVK-coach zag zijn ploeg op een volwassen manier Cercle Brugge opzij zetten.

Tomas Taecke in Brugge

"Na een prima start kwamen we verdiend op voorsprong", gaf Vanhaezebrouck aan op de persconferentie. "Achterin verdedigden we volwassen en was er veel discipline in de rangen. We lieten de tegenstander niet in zijn spel komen".

"Na de rust konden we de voorsprong uitbouwen, dan moet de wedstrijd eigenlijk gespeeld zijn. Het enige minpunt vandaag is dat we de ruimtes niet maximaal hebben benut en de wedstrijd vergaten dood te maken. Dan slik je een tegengoal en krijg je het toch nog lastig. Gelukkig pakte Van Hout in de slotfase uit met een knappe redding, want een puntendeling was bijzonder zuur geweest", had Vanhaezebrouck ook oog voor de negatieve zaken.

"Naast de grote clubs moeten enkele kleine ploegen altijd meedingen naar een ticket voor PO1", richtte de Kortrijkse coach zich op de stand. "Cercle staat al heel het seizoen bovenin, ik ben tevreden dat wij nu ook op de vijfde plaats staan. Het zou fantastisch zijn moesten wij samen met Cercle bij de eerste zes eindigen", aldus Hein Vanhaezebrouck.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties