Reactie Akpala: “Al speel ik maar vijf minuten: ik geef altijd alles”

Fabian Morren
| 17 reacties
Akpala: “Al speel ik maar vijf minuten: ik geef altijd alles”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joseph Akpala was de matchwinnaar. Een invalbeurt van amper een kwartier had hij nodig om Club de drie punten te bezorgen. “En nu krijg ik een geschenk van Kujovic.”

Fabian Morren in Westerlo

“Op de bank vroegen we ons af wanneer we zouden scoren. Kujovic zei me als ik zou invallen. Hij liet me weten dat als ik zou scoren op de manier die hij zei, dat ik een geschenk zou krijgen. Wat? Dat is persoonlijk”, lacht Akpala zijn tanden bloot. “Het is niet speciaal duur, nee.”

“Deze overwinning is zeer belangrijk voor de ploeg. Ik ben dus heel tevreden”, aldus een blije Akpala, die toch weer tevreden moest zijn met een rol als invaller. “Ik ben een prof. Als speler wil je altijd op het veld staan, maar ik blijf altijd positief. Al krijg ik nu vijf of tien minuten, ik geef altijd alles.”

Drie keer op rij is het nu al dat Club met 0-1 wint. Het lijkt wel of Club iedere wedstrijd op beide oren kan slapen: het doelpunt komt toch wel. “Ja, hopelijk hé”, zegt Akpala. “Het belangrijkste is dat we nu onze matchen blijven winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties