Interview Barda: "Ik heb ervan genoten"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Barda: "Ik heb ervan genoten"
Foto: © SC

Elyaniv Barda zag zijn optreden tegen Bayer Leverkusen beperkt tot een invalbeurt maar dat maakte zijn vreugde om het gelijkspel er niet minder op.

"We verliezen thuis niet in de Champions League en dat is toch wel een knappe prestatie in een poule met kleppers zoals Chelsea, Bayer Leverkusen en Valencia. Het was een hele zware groep. Dat gelijkspel is goed voor ons vertrouwen", vertelt Barda aan onze redactie.

"Dit gelijkspel is sowieso goed voor ons vertrouwen. De Champions League is nu gedaan, we zetten er een punt achter en nu moeten we ons volledig concentreren op de competitie. Of ik blij ben dat de Champions League gedaan is? Helemaal niet", lacht Barda onze vraag weg. "Dat is toch de mooiste competitie die er is voor een voetballer."

Genoten
"Ik heb van alle zes Champions League-wedstrijden genoten, al konden onze uitwedstrijden tegen Chelsea en Valencia natuurlijk wel beter."

"Dinsdag hebben we op een andere manier gevoetbald, meer defensief en dat lukte ook wel." Trainer Mario Been schoof Anele door naar het middenveld om steun te geven aan Tözser en Camus. "Voor mij was Anele de man van de match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties