Geraerts: "Ik zie een stunt wel zitten"

Geraerts: "Ik zie een stunt wel zitten"
Foto: © SC

Karel Geraerts werd vorige zomer nogal bruut aan de kant geschoven bij Club Brugge. Zondag staat hij met zijn nieuwe club OHL voor de eerste keer aan de aftrap tegen zijn ex-ploeg. En hij rekent op een stunt.

"Ik vind het jammer dat ik de voorbije zomer geen afscheid kon nemen van mijn ploegmaats en van de Brugse supporters, met wie ik altijd een goede band heb gehad. Zij zullen wel begrijpen dat ik er alles zal aan doen om tenminste een punt thuis te houden voor OHL", aldus Geraerts in HLN.

Zelfs meer dan een punt ziet Geraerts ook wel zitten. "Ook al is hun kern kwalitatief sterker dan die van OHL. Zij hebben een ijzersterke verdediging, een middenveld met allemaal zeer goede voetballers en voorin Nabil Dirar - hun beste speler en in bloedvorm - en Björn Vleminckx, die de jongste weken een aantal keren heel beslissend was. Echt, ik acht ons niet kansloos tegen Club. Als we niet bang zijn, maar ook niet overmoedig, en onze uitbreekkansen beter benutten dan de voorbije twee wedstrijden, zit een stunt er in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties