Interview De Petter: "Met amper 16 man op training"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
De Petter: "Met amper 16 man op training"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Steven De Petter was opgelucht dat Westerlo de drie punten kon thuis houden tegen Beerschot. "Dit doet deugd", klonk het.

Robby Morren in Westerlo

"De spirit zit elke week wel goed, we vechten er elke wedstrijd voor maar nu hebben we ook goed van achteruit gevoetbald. De mentaliteit heeft al die tijd al goed gezeten, in de hoofden zat het bij iedereen wel goed maar de resultaten vielen soms tegen de voorbije weken."

16 man op training
Dat Westerlo won, was des te opmerkelijker gezien de torenhoge blessurelast waarmee de club kampt. "De voorbije week hebben we met amper 16 man kunnen trainen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt", vertelde De Petter aan onze redactie.

Centrale verdediger
Doordat Stef Wils geschorst was, moest De Petter vier wedstrijden centraal achterin spelen. "Dat was wel een aanpassing maar na die vier weken lukt het beter en beter. Ik zal blij zijn als ik weer naar het middenveld mag doorschuiven maar ik voetbal voor het team en zal spelen waar de trainer mij nodig heeft."

"Volgende week moeten we naar Gent en daarom was het extra belangrijk om tegen Beerschot toch die overwinning te pakken. Dit doet deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties