Morrenne: "Heb mijn bedenkingen bij Westerlo - Beerschot"

Fabian Morren
| 37 reacties
Morrenne: "Heb mijn bedenkingen bij Westerlo - Beerschot"
Foto: © SC

STVV-voorzitter Benoît Morrenne heeft zware bedenkingen bij het eerlijke verloor van Westerlo - Beerschot. De bezoekers stelden een aantal reservespelers op en Westerlo won met 3-1.

Hernan Losada, Ibrahim Sidibe, Sherjill MacDonald als Dor Malul startten op de bank, wat normaal vier sleutelpionnen zijn in het elftal van coach Jacky Mathijssen. Volgens de oefenmeester kregen ze gewoon rust. 

"Dat Mathijssen vier vaste waarden niet opstelt, tot daar aan toe", zegt Morrenne aan TV Limburg. "Maar als je ziet hoe Westerloverdediger Vanthournout zijn flank mag aflopen... Misschien moet Georges Leekens hem oproepen?', klonk het cynisch. ‘En dan is er de verdediging van Mikulic op die derde goal van Dekelver. Wie neem je dan in het ootje?"

"Ik heb mijn bedenkingen bij die match, maar wat kun je daar tegen doen? Het enige wat ik kan doen als STVV-voorzitter, is zulke zaken aan de kaak stellen. Bij de bond of het bondsparket gaan zeuren, heeft weinig of geen zin."

"Wij blijven helemaal niet doof voor de verzuchtingen van meneer Morrenne", zegt Marc Rubens, de voorzitter van het bondsparket en als zodanig de procureur van de voetbalbond in Het Nieuwsblad. "Als er voldoende aanwijzingen voor matchfraude zijn, zullen we die onderzoeken. Alleen zijn die er nog niet vandaag. Het staat Morrenne vrij contact met onze diensten op te nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties