Interview "Psychologisch belangrijk dat we niet meer laatste staan"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
"Psychologisch belangrijk dat we niet meer laatste staan"
Foto: © SC

Westerlo wist vorig weekend weg te komen van de laatste plaats in het klassement. Bij de Kempense club hoopt men dat het tij na de winterstop zal keren.

"Onze overwinning tegen Beerschot was belangrijk. Nu zijn we van die laatste plaats weg en dat speelt psychologisch toch wel mee", geeft de verdediger toe aan onze redactie.

Door de vele geblesseerden, kwamen zaterdag een pak andere spelers aan de aftrap. "De jongens die minder speelden dit seizoen hebben bewezen dat ze het kunnen", vindt Corstjens. Hijzelf moest de afgelopen weken achterin noodgedwongen samenspelen met De Petter. "Dat was geen probleem, het samenspel met De Petter lukte goed."

Versterking tijdens de winterstop
Of ik naar de winterstop snak? "Als je wint, wil je natuurlijk graag verder spelen maar ik moet toch toegeven dat een beetje rust welkom is." Mogelijk zien we na de winterstop een Westerlo met een ander gelaat. "Er zal versterking komen tijdens de winterstop, hopelijk jongens die onmiddellijk een meerwaarde brengen. We moeten ook hopen dat we dan enkele spelers recupereren uit blessure en dat alles vanaf januari wat meer zal meezitten."

Corstjens beseft dat het hoedanook nog een zwaar seizoen zal worden. "We zullen nog alle wedstrijden dezelfde inzet en motivatie moeten opbrengen en vechten tot de laatste speeldag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties