Eupen - Antwerp laatste match dit jaar in tweede klasse

Dirk Pieters
| 122 reacties
Eupen - Antwerp laatste match dit jaar in tweede klasse
Foto: © SC

In de tweede klasse staan er woensdagavond nog drie wedstrijden op het programma. Zo neemt leider Eupen het op tegen Antwerp.

Terwijl voor de meeste tweedeklassers de winterstop al aangebroken is, moeten nog enkele clubs nog één keer vol aan de bak dit jaar. Zo neemt leider Eupen het op tegen de Great Old. Kan Eupen de oudste club helemaal uittellen in de strijd om de titel of zorgt Antwerp opnieuw voor meer spanning in de tweede klasse? Woensdagavond zullen we het resultaat kennen.  In de heenwedstrijd won Eupen met 1-3 op de Bosuil.

Een verre verplaatsing voor de supporters van Antwerp op een woensdagavond. De club krijgt ook nog een combiregeling aan de broek. Geen ideale omstandigheden als supporter zo vlak voor de feestdagen. Daarom zorgt de club ervoor dat de supporters ook in het Bosuilstadion de wedstrijd kunnen volgen.  "De club plaatst een reuzenscherm op de eerste verdieping van het Atriumgebouw om er de wedstrijd rechtstreeks via sponsor Belgacom mee te beleven. Bij grote belangstelling wordt ook de tweede verdieping geopend. De toegang is gratis", aldus de website van de Great Old.

Om 19 uur ontvangt ook Borinage nog kustploeg KV Oostende en om 20.30 uur wordt de partij tussen Lommel United en Dender afgewerkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 0-0 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties