Reactie Destorme: "Weer zo'n Beerschot-goal"

Destorme: "Weer zo'n Beerschot-goal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Destorme scoorde twee keer tegen OH Leuven maar baalde omdat KV Mechelen weer niet de drie punten kon pakken. En deze keer hadden ze inderdaad altijd moeten winnen.

Johan Walckiers in Mechelen

"We kunnen niet met een goed gevoel de winterstop in", vond Destorme. "We krijgen hier te weinig. In de voorbije twee matchen konden we zes op zes halen, maar dat doen we niet. Nochtans was het nodig. Over die tegengoals gaan we toch eens moeten nadenken. Maar ook over het feit dat we de wedstrijd hadden moeten afmaken."

KV Mechelen gaf inderdaad twee goals weg. Eén na een fout van Pandza en één 16 seconden ver in de tweede. "Ik weet echt niet wat er gebeurde bij die tweede goal. Een gebrek aan concentratie zou het niet mogen zijn. Het was een goal zoals we er al één tegen kregen tegen Beerschot: een lange bal die voorthobbelt. Maar ja, je moet weer achter de feiten aanlopen hé."

Destorme scoorde ook twee keer en de eerste was een echt pareltje. "Ik dacht: ik ga mijn kans en de bal ging met een mooie boog over de keeper. Spijtig dat we geend erde keer scoren", aldus de aanvaller die ook zijn vijfde gele kaart kreeg. "Ik heb nu een normale winterstop, de anderen niet", kon hij er nog mee lachen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties