Analyse Winteranalyse: KSK Heist

Dirk Pieters
| 0 reacties
Winteranalyse: KSK Heist
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook in de tweede klasse liggen de ploegen even stil. Tijd om een analyse te maken over de heenronde. De clubs verschijnen in willekeurige volgorde. Vandaag is het de beurt aan KSK Heist met Bram Criel aan het woord.

Wat waren de verwachtingen voor het seizoen?

"Verwachtingen waren om zeker in tweede klasse te kunnen blijven. Dat blijft het hoofddoel voor deze club. Ik denk dat we momenteel op de goede weg zijn."  

Kunnen jullie tevreden zijn over de heenronde?

"Ik denk dat we zeker tevreden mogen zijn. Enkel op eigen veld hadden we misschien iets meer punten moeten sprokkelen. Toch kenden we al enkele uitschieters tegen de grotere ploegen. Dus we mogen spreken van een geslaagde heenronde."

Wat is de reden dat het zo goed liep in de heenronde?

"Het duurde even voor alle nieuwe spelers waren ingepast, maar vanaf dan is het echt beginnen lopen. Onze collectiviteit is ons grootste wapen. Ook zijn er dit jaar meerdere spelers die makkelijk scoren. Dat is altijd een voordeel in de tweede klasse." 

Wat zijn de verwachtingen voor de terugronde?

"Als we de terugronde hetzelfde spelen als de heenronde mogen we best tevreden zijn over het seizoen. Hopelijk kunnen we op eigen veld iets meer punten pakken en zo de supporters ook nog iets extra geven."

Welke wedstrijd van de heenronde zal je niet snel vergeten en waarom?

Op Antwerp en op Waasland Beveren 0-3 gaan winnen vergeet je natuurlijk nooit snel. Weinig mensen geloofden in een stunt, maar we deden het toch. Toch zal waarschijnlijk de 4-3 tegen Sint-Niklaas het langste blijven hangen omdat we daar uit een verloren positie toch de drie punten thuis hielden in een ware thriller. 

Wat was de beste en slechtste ploeg volgens jou in de heenronde waar je tegen speelde?

"Beste ploeg waar we tegen speelden was zeker Eupen. Staan dan ook terecht aan de leiding. Minst goede ploeg was Wetteren. Het is jammer voor die club, maar de cijfers staan er wel. Toch speelden ze al enkele heel goede wedstrijden, maar als het echt niet wil lukken... dan zal het moeilijk worden voor hen."  

Wie speelt er kampioen?

Ik denk toch ook dat Eupen kampioen zal spelen. Acht punten voorsprong is toch al een mooie bonus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties