Update: Mazuch rond met Dnipro

Tomas Taecke
| 84 reacties
Update: Mazuch rond met Dnipro
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Le Soir is Ondrej Mazuch rond met het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk. Dinsdagavond vernam onze redactie dat de Tsjech het Astridpark zou verlaten.

Enkel de medische tests weerhouden de Anderlecht-verdediger op dit moment van een overgang. Volgens de Waalse krant zou Mazuch rond zijn met de club uit Oekraïne, waar hij naar alle waarschijnlijkheid eerstdaags aan de slag gaat.

Een betrouwbare bron uit de directe omgeving van de Tsjech lichtte onze redactie dinsdagavond reeds in over een nakende vertrek. Ondrej Mazuch verbleef 2,5 seizoenen in Anderlecht, waar hij dit seizoen wegens blessureleed nauwelijks in actie kwam.

Dnipro staat na twintig speeldagen vierde in de Oekraïense competitie. Deze zomer lijfde de club Eric Matoukou in die meteen uitgeleend werd aan Arsenal Kiev. De club toonde ook interesse in Laurent Ciman, maar zowel de verdediger zelf als Standard haalden hun neus op voor de Oekraïense club die in 2004 een maat te sterk was in de toenmalige Uefa Cup voor Club Brugge (3-2).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties