Ruilt Club Van Gijseghem voor Zukanovic?

Mathias Dumarey
| 213 reacties
Ruilt Club Van Gijseghem voor Zukanovic?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans bestaat dat Club Brugge en KV Kortrijk van spelers zullen ruilen. Zo zou Ervin Zukanovic (foto) naar de Breydelstad overstappen terwijl Daan Van Gijseghem de omgekeerde beweging zou maken. Hoewel Club deze spelersruil ziet zitten, nam het nog steeds geen contact op met KVK.

Het is geen publiek geheim dat de momenteel geblesseerde Daan Van Gijseghem weg mag bij Club Brugge. Blauwzwart toont dan weer belangstelling voor Ervin Zukanovic, de Bosnische verdediger van KV Kortrijk. Mogelijk gaan beide clubs over tot een spelersruil. Club Brugge nam echter nog geen contact op met KV Kortrijk. Verder had de nummer drie uit de JPL ook interesse in Jordi Figueras, een 24-jarige verdediger die voetbalt voor de Spaanse eersteklasser Rayo Vallecano maar eigendom is van Rubin Kazan. De Spanjaard was eerder deze week in Brugge, maar zou te duur uitvallen.

KV Kortrijk zou ook brood zien in de komst van Maxime Lestienne die onder Christoph Daum ook niet op al te veel speelminuten lijkt te moeten rekenen bij Club Brugge. Van Gijseghem en Lestienne staan ook in de belangstelling van Bergen en Zulte Waregem.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties