Bacca: "Club Brugge blijft beste optie"

Melissa Maes
| 165 reacties
Bacca: "Club Brugge blijft beste optie"
Foto: © SC

Carlos Bacca hoopt dat zijn transfer naar Club Brugge in de volgende uren of dagen in orde komt. Zijn huidige club, Atlético Juniors, ligt dwars. Gisteren zaten alle betrokken partijen rond tafel, evenwel opnieuw zonder positieve uitkomst.

Atlético Juniors wil Carlos Bacca liever verkopen aan een team dat hem nog enkele maanden opnieuw uitleent. Zo kan de topspits de Copa Libertadores spelen. Bacca wil liefst van al onmiddellijk naar België vertrekken. Donderdag trainde hij voor het eerst met zijn ploeg in 2012.

“De aanbieding van Club is er één waar iedereen van droomt. Er is nu nog één dingetje te regelen en ik hoop dat het in de volgende uren of dagen in orde komt”, laat Bacca weten aan de Colombiaanse media.

Het scenario om terug aan Atlético Juniors te worden uitgeleend en de Copa Libertadores te spelen wijst Bacca van de hand. “Club Brugge wil dat ik onmiddellijk naar Europa vertrek. Ik heb nog aanbiedingen uit Portugal, Argentinië en Mexico, maar Club Brugge blijft de beste optie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties