Been: "Tshimanga start zondag"

Been: "Tshimanga start zondag"
Foto: © SC

Mario Been is van plan om zijn nieuwste aanwinst onmiddellijk voor de leeuwen te gooien. Derrick Tshimanga zal zondag op het veld van Zulte Waregem immers meteen in de basis beginnen.

"Wij moeten rekening houden met twee schorsingen", zei Been op zijn persconferentie. "Barda is er sowieso niet bij en of Hyland kan spelen hangt van de beslissing van het beroepscomité af. Die valt vrijdagnamiddag. Bovendien zijn er een paar uitvallers om medische redenen. Camus haalt de wedstrijd niet. Anthony Limbombe ligt waarschijnlijk nog tot zondag in het ziekenhuis. Hubert en Bailly spelen met de beloften en mocht Hyland geschorst blijven speelt hij dan ook."

"Tshimanga zal aan de wedstrijd beginnen. Het is een speler met mogelijkheden en wij hopen dat hij zich hier nog verder kan ontwikkelen. Ik besef dat het kort dag is voor hem maar of hij nu bij Lokeren speelt of hier, zoveel verschil zal het niet maken. Wat ik van Zulte moet verwachten is nog wat onduidelijk. Zij hebben een nieuwe coach en willen punten sprokkelen. Voor ons blijft het altijd hetzelfde : als je in de top zes wil eindigen moet je deze wedstrijd gewoon winnen. Wij moeten gewoon naar ons zelf kijken, wij hebben een uitstekende ploeg met veel mogelijkheden en wij moeten er gewoon staan zondag," zei Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties