Nam Kevin Oris afscheid met een hattrick?

Dirk Pieters
| 16 reacties
Nam Kevin Oris afscheid met een hattrick?
Foto: © SC

Antwerp won zaterdagavond met 3-1 van Wezet. De Great Old deed een uitstekende zaak in het klassement dankzij de hattrick van aanvaller Kevin Oris.

Aanvoerder Kevin Oris, die de laatste maanden de bal maar niet tegen de netten kreeg, kende zaterdag toch nog eens een succesvolle avond op de Bosuil. Een knappe volley, een rake kopbal en een één tegen één-situatie werden allemaal mooi afgewerkt door de spits van Antwerp.

Was het de laatste keer dat Oris de Antwerpsupporters deed vieren op de Bosuil? De kans is behoorlijk groot want de aanvaller is nog steeds aan het onderhandelen met de Zuid-Koreaanse club Daejeon Citizen. De spits staan niet weigerachtig tegenover een overstap naar Zuid-Korea.

Na zijn doelpunten vierde de aanvaller het steeds op gepaste 'kung fu'-wijze. Ook zijn applausvervanging vlak voor het eindsignaal doet vermoeden dat Oris op een schitterende manier afscheid heeft kunnen nemen van zijn Antwerp. Een overwinning, een hattrick en een staande ovatie bij een wissel. Kan een spits een mooier afscheid bedenken?

De 27-jarige Oris ondertekende op de Bosuil een contract in augustus 2009. In zijn eerste seizoen bij Antwerp scoorde hij net geen tien doelpunt, maar het seizoen nadien werd hij topschutter met 21 treffers. Ook dit seizoen deed hij de netten al negen keer trillen in competitie. Waren dit zijn laatste treffers voor rood-wit?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties