Reactie Pellegriti: "Boost voor de competitie"

Pellegriti: "Boost voor de competitie"
Foto: © SC

Het bekeravontuur van Rupel Boom zit er op, maar alle spelers mochten woensdagavond met opgeheven hoofd het plein verlaten. Ze kregen zelfs nog een 'We are the champions' cadeau van hun supporters.

Johan Walckiers in Boom

Het gelijkspel tegen Bergen was tekenend voor de bekercampagne van de derdeklasser. Zelfs bij een 0-2-stand en een onbegonnen situatie werd er niet opgegeven. Op karakter speelden de Antwerpenaren een dijk van een wedstrijd. "Er zat veel meer in", knikt Tino Pellegriti. "We pakken vermijdbare goals. Maar goed, dit moet een boost voor de competitie betekenen. Onze organisatie stond er."

Rupel Boom werkt zich omhoog na een desastreuze seizoensstart. In de Beker knikkerde het echter twee eersteklassers eruit, waaronder Anderlecht. "Ja, het mag niet, maar de motivatie voor die matchen is blijkbaar veel groter dan voor de competitie. En daardoor verlies je domweg punten. De eindronde moet nu ons doel zijn."

Pellegriti genoot zijn opleiding in Nederland bij PSV en Roda. Misschien moet hij wel eens denken aan een stapje hoger dan derde klasse. "Het zou fantastisch zijn moesten we met Rupel Boom de promotie kunnen afdwingen. Mezelf in de kijker spelen? Dat is nu niet aan de orde. Iedere voetballer wil hogerop, maar ik denk nu alleen aan deze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties