Overzicht transfermarkt (20/01) - alle transfers en geruchten

Tomas Taecke
| 48 reacties
Overzicht transfermarkt (20/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

Gerucht - Lucho wil Marseille verlaten (19.10u)

De Argentijn Lucho Gonzalez heeft nogmaals aangegeven dat hij Marseille deze winter wil verlaten. L'OM bevestigt dat er geen concrete interesse is en wil de middenvelder absoluut niet laten vertrekken.

Nieuws - Hersi keert terug bij Ajax (18.15u)

Youssouf Hersi is terug in Amsterdam. De 29-jarige middenvelder traint mee met Jong Ajax tijdens zijn revalidatie van een zware knieblessure. De transfervrije Hersi kwam na de eeuwwisseling al uit voor de Amsterdammers.

Nieuws - Berbatov vertrekt niet deze winter (18.05u)

De zaakwaarnemer van Dimitar Berbatov heeft aangegeven dat de Bulgaar in alle geval in Manchester blijft tijdens deze transferperiode. Onder andere Anzhi en Leverkusen trekken naar verluidt aan de mouw van de spits.

Officieel - Wagner verruilt Werder voor K'Slautern (17.55u)

Kaiserslautern neemt aanvaller Sandro Wagner voor 18 maanden over van Werder Bremen. Tijdens het onderling duel dit weekend mag de spits zijn opwachting niet maken.

Gerucht - Engelse interesse voor Claasen (15.32u)

Volgens Sky Sports zou de Engelse eersteklasser interesse hebben in Daylon Claasen, de Zuid-Afrikaanse middenvelder van Lierse.

Officieel - Antwerp trekt Artjom aan (14.59u)

Antwerp versterkt zich met de Est Dimitrijev Artjom. De 23-jarige aanvaller tekende een overeenkomst bij de tweedeklasser tot 30 juni 2013.

Nieuws - Droga blijft bij Chelsea (14.55)

Chelsea-aanvaller Didier Drogba heeft aangegeven dat hij tot de zomer in Londen wil blijven. De aanvaller werd in verband gebracht met een overgang naar het Chinese Shangai Shenhua.

Officieel - Salou verhuist naar OHL (14.39)

Ibrahim Salou gaat terug in België voetballen. De ex-speler van Club Brugge en Zulte Waregem tekende een contract tot het einde van het seizoen bij OHL.

Nieuws - Taiwo zeer dicht bij QPR (13.40u)

QPR staat op het punt om Milan-verdediger Taye Taiwo over te nemen. Er zouden enkel nog details moeten geregeld worden om de komst definitief te maken.

Gerucht - Rubin Kazan praat over Pavlyuchenko (11.52u)

Volgens de Russische media keert Tottenham-aanvaller Pavlyuchenko mogelijk terug naar zijn vaderland. Rubin Kazan zou gesprekken voeren met Tottenham om de 30-jarige aanvaller over te nemen.

Nieuws - Neymar wil contract uitdoen (11.11u)

Neymar heeft donderdagavond in de Braziliaanse pers laten vallen dat hij zijn contract bij Santos tot 2014 wil uitdoen. In november 2011 verlengde hij zijn verbintenis bij de Braziliaanse club.

Nieuws - Gershon krijgt contractverlenging (11.06u)

Rami Gershon heeft zijn contract bij de Rouches verlengd tot 2014. Dat had Standard hem beloofd toen het hem terughaalde van KV Kortrijk, waar hij op uitleenbasis aan de slag was.

Nieuws - Boulahrouz wil duidelijkheid (10.25u)

De Nederlander Khalid Boulahrouz wil snel duidelijkheid over zijn toekomst. Het contract van de verdediger loopt deze zomer af, terwijl Stuttgart nog niet om de tafel ging zitten met de grootverdiener van Vfb.

Officieel - Tyton definitief PSV'er (10.23u)

De door Roda aan PSV uitgeleende Przemyslaw Tyton gaat na dit seizoen definitief aan de slag bij de Eindhovenaren. Volgens AD vangt Roda JC 2,7 miljoen euro voor de uitgaande transfer.

Officieel - Twente stalt Berghuis bij VVV (10.20u)

Steven Berghuis wordt door FC Twente uitgeleend aan VVV Venlo. De 20-jarige Tukker zal het seizoen rondmaken bij de Limburgse club.

Nieuws - Robben en Bayern willen verder met elkaar (10.15u)

Arjen Robben wil zijn contract dat in 2013 afloopt snel verlengen in Beieren. Ook Bayern München is naar verluidt bereid de bestaande verbintenis snel open te breken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties